کد مطلب: 116932
هجوم دانش آموزان ابتدايي به شبکه هاي اجتماعي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 2656

به گزاش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از مشهد پيام، استفاده بيش از حد دانش آموزان از اينترنت و شبکه هاي اجتماعي، ميزان نفوذ نرم افزارهاي چت در مدارس نشان دهنده اين است که دانش آموزاني که تا ديروز به راحتي مي توانستند با دنياي بيرون ارتباط برقرار کنند امروز ارتباطات مجازي را ترجيح مي دهند.

گرايش دانش آموزان ابتدايي به شبکه هاي اجتماعي

با آمدن نرم افزار اندرويد و قابليت هاي فراوان آن، ميانگين سني استفاده از شبکه هاي اجتماعي به شدت کاهش يافته است و نرم افزارهايي مانند لاين، وايبر، ويچت، تانگو، واتس آپ و کوکو يار دانش آموزان در مدارس شده اند به طوري که اين نرم افزارها در مدارس ابتدايي نيز نفوذ پيدا کرده است.

ra4-2183

مريم مي گويد من اغلب ساعات روز را در فيسبوک و تانگو و وايبر هستم و با دوستانم ارتباط دارم.

استفاده از چت به خاطر کاهش هزينه پيامک

وي اظهار مي کند: اين شبکه هاي اجتماعي ويژگي مثبتي که دارند اين است که نيازي به هزينه sms و تماس نيست و به راحتي در يک گروه مي توانيم قرار بگذاريم و بيرون برويم بدون اينکه نيازي باشد که با چندين نفر تماس بگيريم.

مريم عنوان مي کند: البته آسيب هايي در اين شبکه هاي اجتماعي وجود دارد و شايد افرادي در اين شبکه ها باشند که بخواهند از افراد سوء استفاده کنند اما اگر کسي با هر شخصي در اين شبکه ها دوست نشود، مشکلي برايش بوجود نمي آيد.

اينترنت؛ تنها سرگرمي دانش آموزان

فريبا دانش آموز ديگري است که با اينترنت انس گرفته و اظهار مي کند: اگر اينترنت نباشد هيچ سرگرمي ديگري ندارد.

انتقاد از عملکرد صدا و سيما؛ دانش آموزاني که خود را محدود به برنامه هاي تلويزيون نميکنند

فريبا با انتقاد از عملکرد صدا و سيما اظهار مي کند: تلويزيون ايران يک سريال را درست مي کند و در تمام شبکه ها همان را پخش ميکند.

وي مي گويد: ما نمي توانيم خود را محدود به سريال هاي تکراري تلويزيون کنيم و لذت استفاده از سرگرمي هاي جذاب اينترنت و استفاده از چت را از دست بدهيم.

حسين دانش آموز اول دبيرستان اوقات فراغت خود را در کلاس هاي زبان مي گذراند.

نفوذ چت در مدارس

وي که ? سال عضو شبکه اجتماعي فيس بوک بوده است، اظهار ميکند از اين شبکه خسته شده و ملاقات هاي حضوري را به صحبت اينترنتي ترجيح مي دهد.

حسين با انتقاد از برنامه هاي تلويزيوني اظهار ميکند: تلويزيون برنامه اي خاص براي سرگرمي هم سن و سالان من ندارد و من نمي توانم خودم را محدود به برنامه هاي تلويزيون کنم.

آرمان در ادامه صحبت هاي حسين در خصوص نحوه استفاده از اينترنت مي گويد يکساعت در شبانه روز را در شبکه هاي اجتماعي مي گذراند.

گوگل پلاس؛ محبوبترين شبکه نزد دانش آموزان

وي ادامه مي دهد: من در همه شبکه ها عضو هستم و همه جا اکانت دارم اما بيشتر اوقات در گوگل پلاس هستم.

گوگل پلاس

آرمان ضررهاي شبکه اجتماعي را بيشتر از فوايدش مي داند و مي گويد افرادي را ديده است که متضرر اين شبکه ها شده اند.

آرمان با اشاره به اينکه اکثر دانش آموزان همکلاسي اش عضو شبکه هاي اجتماعي هستند، ابراز مي کند: از لحاظ آماري به نظر من تنها يک درصد بچه ها عضو اين شبکه ها نيستند.

پيشنهاد دانش آموزان براي افزايش نظارت والدين بر فرزندان

نظارت

اين دانش آموز پيشنهاد مي کند: بهتر است والدين هنگام استفاده بچه ها از اينترنت تا حدي به کارشان نظارت داشته باشند.

علي دانش آموز کلاس ششم ابتدايي که اطلاعات کاملي از تمامي شبکه ها دارد مي گويد: متأسفانه اکثر دانش آموزان بدون آگاهي وارد اين شبکه ها مي شوند و از ضررهاي آن اطلاعي ندارند.

619685_733

انتقاد دانش آموزان از عدم آگاهي معلمان از شبکه هاي اجتماعي

علي با انتقاد از عدم آگاهي معلمان مي گويد: معلمان بايد بتوانند دانش آموزان را از خطرهاي اين شبکه ها آگاه کنند، اما معلماني که بيشترشان نمي دانند اين شبکه هاي اجتماعي چيست چگونه مي خواهند دانش آموزان را راهنمايي کنند.

هشدار پليس فتا در خصوص افزايش نفوذ چت در مدارس

رئيس پليس فتا خراسان رضوي در گفتگو با خبرنگار مشهد پيام، در اين باره اظهارداشت: با همه گير شدن استفاده از موبايل و روي کار آمدن اندرويد و قابليت هاي آن روز به روز شاهد ميزان افزايش نفوذ چت و نرم افزارهاي آن در ميان نوجوانان و جوانان هستيم.

سرهنگ محسن عرفاني با بيان اينکه استفاده از چت و عضويت در شبکه هاي اجتماعي در ميان دانش آموزان مدارس روز به روز در حال افزايش است، تصريح کرد: اقدامي که آموزش و پرورش انجام داده است و استفاده از موبايل را در مدارس ممنوع کرده است، بهترين راه است که دانش آموزان از اين شبکه ها فاصله بگيرند.

عرفاني ادامه داد: با توجه به اينکه دانش آموزان از طريق يک memory کوچک دنيايي از اطلاعات را در برابر خود مي بينند، ممنوعيت استفاده از موبايل در مدارس بهترين راهکار بوده است که آموزش و پرورش اقدام به انجام آن کرده است.

وي افزود: نحوه استفاده صحيح از اينترنت در خانواده ها نيز بايد نهادينه شود؛ چرا که خانواده بهترين دوست و همراه نوجوان است. پس بايد بر روي عملکرد دانش آموز نظارت غير مستقيم داشته باشد.

رئيس پليس فتا استان با اشاره به آسيب پذيري نوجوانان، خاطر نشان کرد: نوجواناني که خيلي راحت به اينترنت و چت دسترسي دارند به خاطر شرايط سني دچار بلوغ زود رس مي شوند و خيلي راحت در معرض آسيب هاي اين شبکه ها قرار مي گيرند.

parental_internet_control_software_child_on_internet2

وي با اشاره به قانون طلايي فضاي مجازي، تصريح کرد: اين قانون طلايي به ما مي گويد هر کاري که در جامعه و در فضاي واقعي انجام نمي دهيد در فضاي مجازي نيز آن کار را انجام ندهيد.

سرهنگ عرفاني در پايان توصيه کرد: افراد بدون آگاهي وارد شبکه هاي اجتماعي نشوند در غير اين صورت قطعا آسيب خواهند ديد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html